Boulderingklättring & Värmande soppa

I morse hade vi en leverantör på jobbet som pratade om klättergrejer, hade ingen aning om att det fanns så mycket att berätta om bara klätterskor…… Han fick mig så inspirerad att jag också ville prova!! Sagt och gjort, Kalmar klätterklubb hade öppet för allmänheten just idag så ingen tid att spilla! Mimmi följde med och som tur var fanns både Martin och Oskar där när vi kom, så de visade oss hur vi skulle göra.. och här kommer bildbevisen yyyeeeahoooooooo smiley

Jag var bara uppe tre gånger och Mimmi fyra men mina armar darrar så jag knappt kan hålla ett glas vatten… Ja, jag ÄR skrämmande otränad och Ja, jag kommer att ha träningsvärk imorgon…
KUL var det i alla fall och det var INTE sista gången jag klättrade!!

 

På tal om imorgon så ska jag till Kalmarsalen på en tillställning som Kalmar Företagsgrupp anordnar och lyssna på Renata Chlumska, Christer Perfjell och John Kluge smiley Ååh det ska bli SÅ otroligt kul!! Missade Renata sist hon var i Kalmar och Perfjell har jag velat lyssna på hur länge som helst och nu blir det till tonerna av Kluge – KAN DET BLI BÄTTRE!!!!!??

Nu var det några dagar sedan jag lade upp ett recept, lite kyligt idag (igen) så det blir en soppa. Inte precis det jag åt idag, det jag åt var inte ens Raw. Har slarvat ett par dagar men ibland blir det bara så..

Värmande morotssoppa

 

Värmande soppa (1 person)

4 dl morotsjuice
1 dl små broccolibuketter
½ finhackad rödlök
1 majskolv
1 tsk Himalayasalt
Några stänk Grön Tabasco
Lite olivolja
1 msk Finhackad Persilja
1 pressad Vitlöksklyfta
1 tsk Tamari
½ tsk lantbuljong

Dela broccolin i små buketter och massera en stund med olivolja tills de mjuknar, häll över salt och låt stå en stund. Skär bort majsen från kolven. Blanda allt i en kastrull och smaka av. Spara lite av persiljan till att strö över. Värm soppan sakta till ca. 40 grader.
Njuuuuuuuuuuuuuuuut ♥