Raw Mandelyoghurt, Vaniljyoghurt och Yoghurt med Sommarbär.

Idag ska ni få ett av mina bästa basrecept! Raw mandelyoghurt eller mandelfil om man nu hellre vill kalla det för det. Basen är god som den är och påminner då mest om filmjölk som ”surnar” och blir lite spritsig om man låter den stå några dagar i kylen när den är klar. Jag tillsätter massa dadlar och bär och frukter, gärna ”blöta” sorter så yoghurten blir riktigt geggig och god. En härlig frukost som man står sig länge på, speciellt om man serverar den tillsammans med min kokosmüsli.

Raw mandelyoghurt, här gjord på ICAs ekologiska svenska sommarbär som finns i frysdisken. Räkna med 250 gram (1 paket) till 1/2 sats naturell mandelyoghurt.

Läs mer

Jordande kristallutlägg och Raw vaniljyoghurt till frukost :)

Recipe will follow in english

Idag tänkte jag tipsa om kristallutlägg du kan göra ifall du har svårt att somna in, sover dåligt eller drömmer mycket, mer om detta om efter engelska receptet så skrolla ner…
En av mina favoritfrukostar just nu är raw Vaniljyoghurt med jordgubbsylt. Superenkel att göra och mättar riktigt länge så här kommer receptet. Du kan självklart servera den med vilka frukter du vill, på bilden har jag tinat lite blåbär som jag har till också.

Raw vaniljyoghurt med blåbär och jordgubbssylt.

Läs mer… Läs mer