Zucchinibröd i många varianter!

Jag måste göra lite reklam för nästa helg! Då ställer jag ut med Silverbiten.seMå Bra Mässan på Öland som firar 10-års jubileum! Jag planerar att ta med mig smakprover på några Raw Food gottebitar och försöka sprida lite välmående 🙂 Du kan läsa mer om mässan här.

Detta zucchinibröd gjorde jag första gången efter Ani Phyo’s kokbok. Det var JÄTTEGOTT och efter det så har jag gjort lite egna varianter på det. Ett grundrecept till ett neutralt bröd som du kan smaksätta om du vill. Jag har även lekt lite och testat olika kakvarianter. Smetar man ut det tunt och minskar lite på zucchinin så blir det spröda och goda kex istället. Du kan också lägga i hela/grovhackade solrosfrön och lite lite carobpulver, så smakar det som rågböd 🙂

Underbara Zucchinibröd med Avocadoröra

Läs mer… Läs mer