Ibland blir det inte alls som man tänkt sig..

…och vad gör man då? Nu blev Herrgården plötsligt såld och alla ska flytta.. tja.. vi hade många planer men får nog revidera dem. Vi tar ett recept först.. En maträtt som jag ofta gör är raw Tabbouleh som är en persiljesallad från Libanon. Den är både billig, snabb att göra och mycket god! I den traditionella har man couscous eller bulgur som jag här bytt ut mot palsternacka och jordärtskockor. Du kan också använda blomkål eller mandel som gryn. Väljer du mandel blir maträtten mäktigare och då räcker receptet till många fler beroende på hur mycket mandel du tar med.

Raw Tabbouleh

Läs mer

Ha inte för bråttom!

GRATTIS Norge och GRATTIS min Linus som fyller 19 år idag!! Vi och hela Norge firar dig älskling 🙂
Känner att jag kanske inte gör så mycket reklam som jag borde för gröna smoothisar vilket är synd för de är så fullproppade med vitaminer och mineraler att du skulle kunna leva uteslutande på dem. Nu när våren kommit så kan du hämta mängder av färskt bladgrönt ute i naturen. Är du tveksam på vad som är ätbart kan du kolla på skogsskafferiets hemsida. En jättebra sajt som informerar om ätbara växter och vad dessa kan förväxlas med.

Morgonsmoothie med ananas, citron, grapefrukt och kirskål.

Läs mer