Raw Majjo & Inspelning med TV4

Idag får Ni ett recept på jättegod majonnäs, Du kan välja själv hur fet du vill att den ska vara genom att själv välja om du vill använda vatten eller olja. Använder du olja så tänk på att använda en neutral olja som solrosolja eller avocadoolja. Majonnäsen kan du använda som den är eller som en bas i dip eller såser. Jag älskar majonnäs och gillar att ta en zucchinismörgås med bara majonnäs, tomat och lite gräslök eller krasse.

Raw Macademiamajonnäs i en snygg glasburk från ÖoB

Läs mer… Läs mer

Raw pepparkakor

Trots att jag egentligen inte är speciellt förtjust i vintern måste jag erkänna att det är lite mysigt med all snö och skönt att det är kallt så den ligger kvar. Dessa gnistrande soliga dagar är som ett lyckopiller för själen och humöret får sig en rejäl skjuts uppåt (fast det är vinter). Förra veckan hade jag ju pepparkakor i ugnen och där fick de stanna i 5 dagar!! Vet inte vad jag gjorde fel men det tog en evighetinnan de blev så torra som jag ville. Fick för mig att jag skulle ”spica” till dem lite men det var dumt.. så därför får ni Erika Palmcrantz recept.

Raw Pepparkakor

Läs mer… Läs mer

Basvaror för en Raw Foodian & Raw Lökpaj

Minns ni den där dagen då jag plötsligt hamnade på en TV inspelning? Nu blev det äntligen officiellt – Programmet heter ”Livet på andra sidan” och kommer att sändas på sjuan med början 29 oktober kl. 21.00 Jag har ingen aning om eller när jag kommer att vara med men jag kommer i alla fall sitta bänkad och kolla 🙂 Det är ett realityprogram som följer tre medium och deras klienter som av olika anledningar söker sig till dem. Man kan läsa lite om det nu men det kommer säkert mer om det på TV4 så småningom.

Som Rawfoodian ser både skafferi och kylskåp lite annorlunda ut än det traditionella så jag tänkte tala om vad jag alltid försöker ha hemma för att kunna ”slänga ihop” lite vad som helst..

Läs mer… Läs mer