Läckra Vaniljfudge bland vårblommorna!

Detta recept kom till en dag när jag skulle göra smörkolor men upptäckte halvvägs att jag hade slut på lucuma som är en av smaksättarna. Jag bytte ut lite av ingredienserna mot kokosblomssocker som har en kolaaktig smak och massa med vanilj och de blev om möjligt ännu godare så därav dagens recept 😀

Läckra raw Vaniljfudge

Läs mer

Raw Karljohanpasta med Nötparmesan!

Nu har jag återupptagit den där kuren jag började på innan jul med adaptogena örter och läkesvampar från FSF. Egentligen hade jag tänkt använda valnötter i denna rätt men de hade möglat så de fick åka i komposten, det mesta var slut i skafferiet så det fick bli sesamfrön och hasselnötssmör och det blev överraskande gott men vill du så kan du byta ut sesamfröna och hasselnötssmöret mot ca. 0,5 dl valnötter och mixa dem med såsen.

Läcker krämig karljohanpasta med riktigt fyllig smak!

Ljuvligt läkande Apelsinmangobollar med Four Sigma Foods

Förra veckan fick jag ett paket från ett företag jag aldrig hört talas om Four Sigma Foods, ett gäng finnar som startat upp ett företag i England kring naturliga adaptogena örter och läkesvampar, helt utan tillsatser och utan kemi. Högst intressant! Man kan få olika svamp/ört blandningar som kombinerats för bästa effekt och upptagningsförmåga. Jag har själv experimenterat med Chaga som jag plockat i skogen, Ashwaganda, Spirulina etc men tar bara lite då och då och inte i kombination med annat, här kommer det i väl genomtänkta förpackningar. Eftersom jag ger mig själv en kur så kommer dessa ingredienser att ingå i recepten ett tag men de kan naturligtvis uteslutas om du inte vill ha det i.

Fräscha Apelsinmangobollar! Nästan som att bita i en apelsin men med ännu fler välgörande effekter – Ljuvlig helt enkelt!

Läs mer