Ny blogg – Nya vindar!!

Sista tiden har jag jobbat mycket med att få min nya hemsida klar – och nu är den äntligen det!! Detta betyder att jag inte kommer att göra fler inlägg i denna så vill du fortsätta följa mig är du välkommen att titta in på Roesen.se. Sidan är inte helt klar ännu men jag hoppas ha skrivit allt inom de närmsta veckorna.

Följ mig också gärna på Facebook och Bloglovin. (jag som gick ur facebook hahaha…..) Jag kommer att fortsätta blogga rawfoodrecept men inte i varje inlägg och recepten kommer ha större fokus på ”ren” tillagad veganmat utan ersättningar, tillsatser och annat onödigt.
Bloggen kommer att handla om det jag läser i min nya utbildning som blir klar till våren. Alltså lite som nu fast jag ska försöka vara lite mera vetenskaplig i det jag säger och hålla större fokus på hälsa och empowerment. Lite mer – ”vad kan man göra själv” och varför.

Vart kom all energi ifrån? Hmmmm… det måste vara min nya Feng Shui-ordning här hemma? Chi flödar ju numera fritt 😉

GittesGreenLiving kommer att ligga kvar ett bra tag för receptens skull tills jag hittar ett sätt att bevara dem. Men lugn.. det kommer att dröja – länge!

Så kram på er alla och tack för att ni följt mig och för alla fina kommentarer ni gett, och jag hoppas innerligt att vi ses på nya bloggen!

Annons på Facebook just nu.