Kommentarer som fallit bort!!

Jag upptäckte att jag råkade radera en kommentar som hamnat i spammappen och då undrar jag ju självklart hur många som hamnat där? Jag får hundratals spamkommentarer varje dag (!) Ganska ofattbart men tyvärr så är det så, och jag brukar inte kolla igenom dem utan bara radera alla, men precis när jag tryckte på raderaknappen idag så råkade jag se att där låg en riktig kommentar men då var det tyvärr för sent!
Så om du kommenterat några av mina inlägg och om det inte blivit godkänt, så ber jag verkligen om ursäkt för då har jag förmodligen raderat det! Skicka därför gärna en ny kommentar, hädanefter lovar jag att ögna igenom all spam.

2 reaktion på “Kommentarer som fallit bort!!

  1. Det er så irriterende når det sker, og man bliver sur på sig selv, men det sker nok for de fleste af os – i alt fald for mig, men det ligger måske i familien 😉

Kommentarer inaktiverade.