Bokutrensning!!

Har recepttorka tyvärr så det blir inget recept idag men jag kan tipsa om en helt suverän tjej som gör ofattbart goda recept, mest bakverk 😉 Bloggen heter Fragrant Vanilla Cake och om du inte besökt den innan så har du missat något!

Idag tänkte jag ge bort böcker istället! Har rensat i min bokhylla och känner att det är dags att böckerna vandrar vidare till nya ägare. Några är gamla och har understrykningar men de flesta är helt nya och inte ens öppnade! Jag skickar böckerna helt gratis till dig men ger bara bort max två böcker/person och vill du lämna ett bidrag som tack så är du mer än välkommen att göra det, antingen genom att kicka på ”Donera” knappen på bloggens framsida eller genom att posta en peng i ett kuvert. Min adress får du på baksidan på kuvertet när jag skickar.
Lägg en kommentar nedan vilken bok du vill ha, så kontaktar jag dig.
<3 Önskar dig en helt underbar dag <3

Klicka på bilden om du vill ha den större – Din personliga inre färg, Kärlek & Meditationsguiden finns inte längre kvar.

Klicka på bilden om du vill ha den större – Magi, Spådom & devination och Emotionell befrielse finns inte längre kvar.

Klicka på bilden om du vill ha den större – Har vi varit här förut, Hela din framtid & Tusen ord för glädje finns inte längre kvar.

Klicka på bilden om du vill ha den större – Själarnas öde, The secret och Meditation finns inte längre kvar.

Klicka på bilden om du vill ha den större – En ny jord, Attraktionslagen, Själstecken, Besök från andra sidan finns inte längre kvar.

Klicka på bilden om du vill ha den större – Livets sju andliga lagar, Bli en vinnare, Att växa genom möten finns inte längre kvar.

24 reaktion på “Bokutrensning!!

 1. Kristall magi & Dali lama , jag ser att det va jätte länge sedan du skrev detta men tar tacksamt emot böckerna om du fortfarande Hr dem kvar, självklart får du pengar för porto och lite till <3

  • Hej Sofia,
   Jag hade gärna skickat några böcker till dig men de som var kvar har jag skänkt till Erikshjälpen.

 2. Hej! Verkligen fint att ge bort böcker på detta sätt! om de finns kvar så är jag intresserad av Kristallmagi och Månkraft.
  Hälsningar Jenny

 3. Hej Gitte!
  Verkligen fint av dig att skänka bort dina böcker så här på nätet!
  Jag tar tacksamt emot ”En ny jord” och ”Attraktionslagen”.

  Ha en underbar dag och tack för din inspirerande blogg!!!

  Mvh Sara

 4. Vilken stjärna du är! Jag skulle bli jätteglad över att få hem ”Själarnas öde” och ”Stora boken om magi”.

  Passar på att tacka för en superbra blogg med välarbetade recept och texter!

 5. Vilken underbar ide och vilken nyttig blogg att läsa för både kropp å sinne. Hittade hit genom artikeln i hemmetsjournal om kost och allergi något som jag håller på att djupdyka i just nu! Jag vill gärna ha böckerna Livets sju andliga lagar och Bli en vinnare om de finns kvar 🙂 Lovar att skicka ett kuvert tillbaka <3

 6. Hejsan,
  Oj, vad roligt att du ger bort böcker bara så där! Inte många skulle göra så tror jag. Det finns 2 böcker som jag är väldigt intresserad av att läsa, och jag undrar då om du möjligtvis skulle kunna skicka ”Själstecken : handbok till ditt andliga öde” och ”En komplett guide till spådom och divination” till mig, om de finns kvar.

  Tack i förhand! 🙂

 7. Åh vad glad jag blev när jag precis hittade din sida och såg detta! Vad otroligt snällt av dig att vilja för det första skänka böcker gratis, men sedan även skicka de gratis!
  Jag skulle gärna vilja ha böckerna, Din personliga inre färg, samt The secret om dem finns kvar 🙂

 8. Hejsan blir helt lyrisk av att få titta runt bland alla dina böcker! Skulle jättegärna vilja läsa ”Meditationsguiden – Porten till ett högre medvetande” om den finns kvar 🙂
  Du inspirerar verkligen människor med denna blogg! :))

 9. Hej!

  Skulle jättegärna vilja läsa: Har vi varit här förut, och Besök från andra sidan!

  tack för en superbra blogg!

 10. Vilken toppenidé! Jag skulle gärna ta emot Dalai Lamas ”Kärlek”, och Kaj Pollacks ”Att växa genom möten”.

  Tack för en fin blogg, jag går in och inspireras här med jämna mellanrum!

 11. Hej Gitte,
  Vilket glädjande initiativ! Det känns som julafton. Jag tar gärna emot:
  Emotionell befrielse genom regression – Jan Erik Sigdell
  Hela din framtid – Alberto Villoldo

  <3
  Mvh, Gabriel

 12. Hej! Vilken fin ide med böckerna! Skulle gärna vilja ha två stycken, Meditation och Tusen ord för glädje. Gillar din blogg väldigt mycket. Hälsn. Camilla Jönsson

Kommentarer inaktiverade.