Healing med Raw frikadeller och blomkålsmos

Ikväll är det premiär på Livet på andra sidan, programmet som jag fick vara med och spela in 🙂 Programmet handlar om tre svenska mediers vardag. Undersökningar visar att nära var fjärde svensk anser sig ha varit i kontakt med andevärlden någon gång! Kolla Sjuan kl. 21:00..

Här kommer ett recept på frikadeller med blomkålsmos. Det kan med fördel värmas en stund i ugnen innan servering.

Raw Frikadeller med blomkålsmos och marinerad lök

Läs mer…

Raw Frikadeller (ca. 20 st)
4 Zucchini
3 Morötter
1 dl Pumpafrön
3 msk Linfrö
1 stor Gul Lök
1 msk Tamari
1,5 tsk saft från Lime
1 tsk Himalayasalt
Malen Svartpeppar

Juica Zucchini och morötter i en råsaftcentrifug. Spara juicen till annat och använd bara fibrerna. Mal fröna  till fint mjöl. Riv löken grovt och blanda alla ingredienser till en jämn smet, smaka av och forma små frikadeller. Torka i tokugn eller i vanlig ugn på max 50 grader med luckan lite på glänt. De ska bara torkas lite på ytan så torka inte för många timmar ( ca. 4-5 timmar) Vänd efter halva tiden.
Frys in frikadellerna som blir över. Jättegoda med raw majonnässås till 🙂

Raw Blomkålsmos (1 pers)
1/2 Blomkålshuvud
0,5-1 dl Näringsjäst
ca. 0,5 tsk Himalayasalt
ca. 0,5 tsk Lantbuljong
ca. 0,5 tsk saft från Citron
Svartpeppar

Kör först blomkål och salt i matberedare tills blomkålen smulat sig. Låt stå ca. 5-10 minuter så saltet börjar dra ut vätskan. Tillsätt resten och mixa väääldigt länge tills du är nöjd med konsistensen. Smaka av..

raw Marinerad lök (1-2 pers)
1 stor Gul lök
1 msk Tamari
1 msk Agavesirap
0,5 tsk Saft från Citron

Skala och dela löken på mitten. Skär tunna skivor och lägg i en bunke. Häll tamari, sirap och citron över och rör om. Låt stå minst en timma och rör om då och då. Serveras till moset och frikadellerna.

På tal om kända medium så har änglamannen Birkan Tore designat nya orakelkort med budskap som han kanaliserat från änglarna. Jag tyckte de var hur vackra som helst och köpte hem en massa till webbshopen lagom till jul när de släpps 🙂

Birkan Tores Orakelkort

I fredags fick jag healing av underbara Emma Wägbring. Det kändes som att bada i ljus <3 Behövde verkligen det för i lördags var jag och gjorde högskoleprovet. Oj.. Jag hade toppbetyg i matte när jag gick i skolan men nu var allt som bortblåst! Hann i alla fall svara på alla frågorna och jag får väl trösta mig med att jag har 25% chans att ha rätt eftersom det oftast fanns fyra svarsalternativ haha 🙂 Språkdelarna gick bättre så jag har väl inte alla fel hoppas jag. Nu kan jag bara vänta och se om jag kommer in på kurserna jag sökt till våren.

Utöver det så har jag haft en massa Kristallterapibehandlingar så nu är jag helt klar med utbildningen och kan börja på allvar. Har upptäckt sidor hos mig själv som jag inte visste att jag hade! Måste säga att det känns som om behandlingarna ger mig själv minst lika mycket tillbaka som klienten! HÄRLIGT!! Det är därför det varit lite tunt med bloggandet..dygnets timmar räcker helt enkelt inte till!

Kram på er alla <3