Ekologiskt Schampo & Balsam

Recipe will follow in english

Provade nytt Lavendelschampo & balsam för ett tag sedan från Veganlife men tror inte att jag köper dem igen. Vet inte riktigt vad det var som inte kändes bra men jag känner inte att jag hittat rätt. Doften var helt ok men the search will go on…

Faith in Nature Shampo & Balsam

Nu har jag provat ett annat schampo från Valleberga som jag köpt hos Harmoniqa, det finns både för ljust och mörkt hår. Jag provade den ljusa och gillar den mycket. Det är både drygt och tvättar rent, håret känns bra när man tvättat det! Ska prova balsam också när mitt andra är slut.

Lindblomsschampo från Valleberga Örtprodukter

Har du testas Raw fruktgröt någongång? Eller fruktkompott kanske man kan kalla det… Det kan varieras i det oändliga, principen är att mixa frukter/bär du gillar med lite nötter, frön eller kokos… Superduper enkelt!! Tänk på att blanda ”blöta” frukter med ”torra” annars blir gröten väldigt torr..

Ananasgröt till frukost

Ananasgröt med smak av kokos
1 moget Päron
1/3 Ananas
2 Äpplen
0,5 dl Hasselnötter
3 msk Kokos

Mixa allt i en matberedare med ”S”- blad till en grynig, grötig konsistens = Klart! Jag har toppat med kokosflarn och russin.

❈ ❈ ❈ ❈ ❈ ❈ ❈ ❈ ❈ ❈

Pineapple pudding flavored with coconut
1 Pear
1/3 Pineapple
2 Apples
0.5 dl Hazelnuts
3 tablespoons coconut

Mix everything in a food processor with ”S”-blade.  until you havea grainy, mushy texture = Done! I have topped with Coconut and raisins.