Iste och Buddhasmycken

JAAAAA, då vann ju Loreen!!! Men vem tvivlade väl egentligen 😉 Jag och Mimmi satt såklart som klistrade framför TV’n och förde anteckningar om varje bidrag.. Herregud vilken spännande omröstning det var innan det stod klart att hennes försprång var stort nog! Så nu planerar vi för nästa års stora final, för då ska vi vara på plats som jag lovat Mimmi en gång för många år sedan! Och ett löfte är ett löfte 🙂

UNDERBARA LOREEN ♥♥♥

Min mobil låg i köket och någonstans och under sändningen hörde jag att den ringde, men ALLVARLIGT!! VEM ringer till mig MITT UNDER EUROVISION??? Halv två på natten kom jag på att den ringt och skulle se vem det var, och se, det var LEIF-IVAN från Svenska Miljonärer 🙂 Han och Susanne bodde på Törneby Herrgård och hade ingen aning om att Loreen vunnit! Sist vi sågs bestämde jag och hans fru att vi skulle höras. Verkligen kul att de hörde av sig men tusen vilda hästar hade inte kunnat slita mig från ett av årets absoluta höjdpunkter – Eur♥vision.

Jag vågade inte ringa ifall de sov så jag skickade ett sms, ungefär 30 sekunder senare ringde det. De hade varit på Öland för ett nytt projekt men skulle tyvärr hem igen idag – synd, så vi får ses nästa gång de kommer hit!

Vet inte varför, men jag har så OTROLIGT svårt att bara göra EN sak i taget!? I morse beslöt jag  mig för att fotografera alla de smycken som jag har på lager men som inte ligger uppe i webbshopen..

Örnklo från Omshanti PB Silver, en av nyheterna hos Silverbiten

Strålande underbar sol på himmelen, så det är helt perfekt för det. Mitt under fotograferingen började jag fundera över varför mina smultronplantor inte växt mer och kände att krukan var helt torr.. Det klarar jag inte att ignorera så jag gick för att hämta vattenkannan. när den var vattnad pysslade jag om mitt olivträd som också står på balkongen. trädet är ungefär 15 år gammalt, jag köpte det som en liten pinne med en oliv längst ut på spetsen, sedan dess har jag försökt forma det till ett träd på två meter. Det går saaaakta… men vem har bråttom?

Mitt gamla olivträd ♥

Plötsligt får jag syn på två tomma krukor och tänker att det nog är dags att så lite sommarblommor… sagt och gjort efter en kvart var det också klart… när jag ska in och fylla på med mer vatten kommer jag på att jag förberett för Raw food bröd som skulle göras idag. Då börjar jag plocka fram ingredienserna till det och blötlägga det som bara ska blötläggas en kort stund. (Kom ihåg att jag egentligen höll på att fotografera smycken) När jag var klar med det tänkte jag på ett recept med iste som jag sett någonstans. Börjar slå i böckerna och hittar det i Erica Palmcrants Aziz bok Raw Delight. Den blev god så här kommer receptet.

Rött Iste en varm försommardag ur boken Raw Delight

Rött Iste:
1 Liter rött rooibuste
2 msk honung
1 skivad Citron
½ kruka Citronmeliss

Koka uppvatten och lägg i teet, låt det svalna. Sila bort teet och blanda med honung, citron och citronmeliss. Låt dra så länge du står ut 🙂 Servera med isbitar.

Du kommer väl ihåg att jag fortfarande egentligen håller på att fotografera? Det hade jag glömt så när jag åter kommer ut på balkongen ser jag lådan och minns… fortsätter med några smycken och ser min vackra utsikt och tänker att jag ska fotografera den… Det gör jag.

Vacker vy från Esplanaden i Kalmar

Tänker samtidigt att jag måste leta upp fakturorna på smyckena för att kunna prissätta dem. Går in på kontoret och börjar bläddra bland papperna. hitta några och tänker att det är lika bra att jag lägger in det direkt i webbshopen. Gör så och när jag ändå satt vid datorn SÅ BÖRJAR JAG BLOGGA!!! Suck… nu ska jag avsluta detta inlägg, sen ska jag gå ut och fortsätta fotografera TILLS JAG ÄR KLAR och sen ska jag avsluta mitt Raw bröd ”bak”. Ska göra Valnötsburgare till frysen också, och lite Raw ”kött” bullar tror jag, och mera müsli för den är slut… Ska nog göra Havrebanankakor också för jag har en massa mogna bananer.

Redo för en stressklinik?? Eller bara hyperaktiv? Jag vet inte, men sån är jag..

Puss ♥

 

2 reaktion på “Iste och Buddhasmycken

Kommentarer inaktiverade.