Energibollar

Festen i Lördags var TOPPEN!! Tv5 var där och filmade, alla från Svenska miljonärer var där och några till. Jag har inte gått igenom bilderna än men de kommer 🙂

De här energibollarna fick vi på inspirationsdagen i Saluhallen, de är supersnabba att göra och verkligen läckra! Elisabet har russin i sina men i min variant har jag vanilj och dadlar, jag har dessutom bytt ut lite av nötterna mot frön. Man kan byta ut alla nötter om man vill..

Vaniljenergiboll på ett vackert kristalllöv som jag ärvt av min mamma ♥

Vaniljenergibollar 15-20 st:
2 dl Pumpafrön eller Solrosfrön
2 dl Mandel
2 dl Dadlar
Saften från ½ Citron
1 nypa Himalayasalt
1 msk Honung
1 tsk Vaniljpulver

Blötlägg dadlarna i en timma så de är lättare att mixa, men de ska bara bli lite mjuka. Mixa nötterna i matberedare till ett fint mjöl och tillsätt resten av ingredienserna. Mixa tills det går göra bollar, är det för torrt så tillsätt lite vatten eller mera citron. Rulla till bollar som du rullar i kokos. Frys in dem om du inte äter upp dem bums 😉