Lyckas med dina drömmar!

Igår lyssnade jag på ett par riktigt inspirerande föredrag på Kalmarsalen. Åkte dit tillsammans med min barndomskompis Gabi som äger Törneby Herrgård och som numera också kan lägga till TV kändis i programmet Svenska Miljonärer till sina meriter smiley


Två snyggingar på väg in smiley

Första föredraget hölls av Christer Perfjell som jag hörde talas om för första gången för ett par år sedan av en väninna som stått bredvid honom på en mässa. Christer var en framgångsrik skidåkare som bröt nacken och överlevde. Under sin rekreation upptäckte han att han kunde ta in andras känslor och att han kunde förnimma saker som skulle hända innan de hände. Christer beslöt sig för att forska i varför han upplevde allt det nya och tog forskningen in i alternativvärlden.

Christer Perfjell in action..

Sen kom Renata Chlumska, jag minns när Göran Kropp dog och minns när hon gav sig ut på äventyret runt USA’s kust. Fullkomligt inspirerande att höra hur man kan motivera sig själv till att utföra det till synes omöjliga. Nu förbereder hon sig för att besöka rymden och det lät som om hennes planer så småningom var att bestiga berg på månen…

Renata Chlumska framför nästa utmaning.

Kvällens genomgående tema var HUR man styr sina tankar till att uppnå det man vill och HUR man motiverar sig till att nå sina mål, oavsett hur situationen ser ut för stunden. MYCKET inspirerande!!!

Under kvällen sjöng John Kluge men sin kraftfulla stämma. Jag satt tillsammans med Johns barndomskompis och hans fru som berättade att John inte fick vara med i skolkören för att hans röst var för kraftig. Snacka om revansch *fniss*

John avslutade med You raise me up, hittade bara ett klipp från TV4 men sången är den samma smiley